0888 877 322     0896 856 083

Първи стъпки за създаването на качествена топлоизолация

На страниците в сайта ни сме изписали много по темата за качествената топлоизолация и специфичните различия при изпълнението от алпинисти или от скеле. След като се запознаете с първите стъпки на професионалното изпълнение което предлагаме, преминете към по-подробното описание на специфичните моменти на процеса външна изолация в Технология, където сме описали последователно и подробно етапите от изпълнението. Сами ще се убедите, че ние предлагаме качествено и отговорно изпълнение на разумни цени с използването на качествени материали: EPS-F, Neopor, Каменна вата и отлични мазилки (полимерни, силиконови, силикатни) към тези системи.

Качество и коректно отношение, само при нас, от Алпсофия!

През неизолираните стени се получава изтичане на топлина навън като вътрешната повърхност остава винаги студена, което благоприятства развитието на плесен и мухъл. Изтичането на топлина през стените с вече изпълнена изолация е много ограничено в резултат на това вътрешната температура се повишава с над 8-10 градуса. Тази инвестиция ще възвърне вашите средства под формата на спестена топлинна енергия.

ALIM002
С цел постигането на оптимална енергийна ефективност:
– всяка топлоизолация трябва внимателно да бъде изчислена за дадените климатични условия на местността
– трябва да се определи подходящ цвят – важна част от проектирането на дадената толоизолация, поради фактора „светопоглъщащата способност“ на цветовете
– трябва да се определи подходящ топлоизолационен материал с подходяща фасадна плътност.
– трябва да се определи подходяща дебелина на топлоизолационния лист
– изборът на достъп до работното място е фактор от изключителна важност. Има обекти, които могат да се изпълнят само от скеле, аналогично и такива, които само квалифициран екип алпинисти могат да изпълнят.

Гарантираме на клиентите си за спазването на необходимите технологични процеси за постигането на топлоизолационна система с оптимална енергийна ефективност и естетичен завършек. Тези стъпки са описани подробно в Технология. Информацията в там е определена от водещите производители на топлоизолационни продукти – Баумит и Вебер. Работим съвместно и с двете компании като монтажна фирма на топлоизолационните им системи, които се предлагат с гаранция от 10 години! Стандартната система за топлоизолация е с 5 годишна гаранция!