0888 877 322     0896 856 083

Система за топлоизолация WEBER Therm Ultra Clima

От изключителна важност за ефективността на една топлоизолация е използването на топлоизолационни продукти от един производител, оформени в система. Работим съвместно с най-големите производители на топлоизолационни материали, като тази статия отделяме на един от важните ни партнъори- „Сен Ггобен Констракшън Продъктс България – Вебер“. Производителя предлага новата си фасадна ситема, включваща иновативни материали с високо качество. Изпълнението на системите на „Вебер“ се предлагат с 10 годишна гаранция при цялостно изпълнена сграда/фасада, като изолацията трябва да бъде изпълнена от скеле, за да може да бъде спазена технологията на работа и проверена от инструктурите на Вебер.

webers-ma
WEBER Therm Ultra Clima е иновационна система, характеризираща се с изключителна паропропускливост, много добри топлоизолиращи свойства, както и конкурентна цена. Цветовете са издръжливи и непроменящи се във времето, благодарение на новата  фасадната мазилка weber.pas Clima.
Системата е с подобрени топлоизолационни показатели благодарение на иновативния графитен топлоизолационен материал. Характеризира се с отлични „дишащи“/паропропускливи свойства, по-добра топлоизолация, както и много добра фасадна плътност, оптимално изчислена спрямо параметрите на една фасада. Графитните плочи Неопор „Вебер“ осигуряват търсеният перфектен ефект от системата WEBER Therm Ultra Clima.

Neoporn
Иновативните материали на системата WEBER Therm Ultra Clima, продължават с лепило-шпакловъчната смес Weber 470P Clima Therm, подходящо за лепене и шпакловане на графитните плочи Неопор „Вебер“.
За финишно покритие на системата е предложена мазилка Weber.pas Clima, предлагаща се богат цветови асортимент на драскана и влачена структура. Отличава се с микропореста структура и оптимална водонепроницаемост, като стената винаги остава суха. Не позволява развитието на плесени, гъбички и водорасли. Мазилката не позволява проникване на влагата под фасадният външен слой на изпълнената топлоизолация – влагата от роса, дъжд и сняг се абсорбира от повърхността й, губи течната си форма, след което се изпарява.
Високата паропропускливост и повишените топлоизолационни свойства на WEBER Therm Ultra Clima предлагат дълготрайност на системата, както и комфорт на обитателите.
За допълнителни въпроси използвайте формата за Контакт.