0888 877 322     0896 856 083

Полимерни, силиконови, силикатни мазилки – качествен завършек на топлоизолационната система

Всяко крайно покритие на една топлоизолация трябва да бъде естетично завършено, същевременно здраво и устойчиво на атмосферните влияния. Ние от Алпсофия работим само и единствено с качествени строителни материали, осугуряващи оптимална енергийна ефективност и перфектно изпълнение. Изпълняваме системи на Ангро, Баумит, Вебер и др. Информация за иновационните системи на Вебер и Баумит виж в Топлоизолация > Система за топлоизолация WEBER както и в Интегрирана система за топлоизолация Baumit.

Оптималния вариант за една топлоизолация – това са готовите пастообразни полимерни,силикатни и силиконови мазилки. Предлагат се в драскана и влачена структура с различна зърнитост, подходяща за всеки вкус. Те съдържат компоненти отличаващи се с изключителна здравина. Поради силното водоотблъскване  и еластичност на мазилките сградата запазва своя нов, приятен и „жив“ цвят за доста дълъг период от време. Няма я опасността от появата на пукнатини и неприятните бели петна от соли. Мазилките се отличават като топлоизолиращи, водоустойчиви и същевременно водонепромокаеми, еластични са на нормалните деформациии в сградата, лесно се мият което не позволява развитието на плесени и гъбички.
Устойчиви са на вредни емисии и алкали. Лесни са за почистване. Мазилките се предлага в модерен асортимент от цветове като осигурява на фасадата на вашата сграда невероятен дизайн, според вида на структурата, който отговаря на най-високите изисквания в архитектурата, за създаване на впечатляващо и дълготрайно крайно покритие.
Стуктурната мазилка се отличава с високата си еластичност и отлична адхезия към основата. Революционното покритие образува водоотблъскваща повърхност, която не позволява да се образуват пукнатини, за разлика от обикновените мазилки на циментова основа-т.нар. „сухи смеси“.
Продуктите са отличен вариант за крайни покрития по фасади и за реновиране на стари сгради. С голямата си устойчивост във времето мазилките предлага и максимално дълга защита, позволява на сградата да диша. Постига се еднакъв и устойчив във времето цвят.
Предлага се в структури:
-драскана с едрина на камъчето  1,5 – 3 мм
-влачена с едрина на камъчето 1,5 – 3 мм.

Голяма част от обектите ни, които сме предложили в Галерия Топлоизолация са изпълнени с качествените структурни мазилки!

222222