0888 877 322     0896 856 083

Някои причини за полагане на топлоизолация

Един от основните проблеми на цялото ни  ежедневие е икономическия фактор за изразходване на все по-скъпо струваща енергия за отопления и климатизация на жилището ви. С полагането на външна изолация спомагате и за опазването на околната среда. Икономическите причини са основни за предприемането на рационални решения. В комбинация с използването на качествени сертифицирани системи и едно професионално изпълнение откавалифицирани алпинисти или със скеле, ние ви предлагаме да имате една приятна и естетически издържана фасада.

Основните причини, които ще ви накарат да се замислите за полагане на топлоизолация:
– Икономическите причини, в това число високите разходи за отопление  са решаващи за предприемането на най-основни решения.
– След качественото изпълнение напълно ще спрете неприятния процес с появата на мухъл и плесени.
– Значително по-голям комфорт за обитателите. Вътрешния топлинен комфорт е фактор определящ се не само от температурата на въздуха в помещенията, но и от температурата на стени, подове, тавани и други основни интериорни елементи.
– С подобряване комфорта в дома, се подобрява и здравето на обитателите. По-последните ни проучвания, с полагането на фасадна изолация се подобрява микроклимата на помещенията и същевременно се ограничават неприятните алергени и вируси.
– Положената изолация предпазва сградата от метеорологичните условия.
– Подобрява се звукоизолацията в жилището. Научно доказано е, че продължителния престой на неприятен шум причинява нарушена концентрация и смущения на съня. С качествената топлоизолация, в дългосрочен план вие инвестирате в здраве.
– Разбира се, основен и неоспорим фактор е подобряването на външния вид на сградата.

12133
Външната изолация предлага една напълно различна и нова фасада. В комбинация с използването на качествени и сертифицирани системи за фасадна топлоизолация и изпълнението им от квалифицираните и доказани наши майстори, ние ви предлагаме да имате една приятна и естетически издържана фасада (виж Галерия).
Преди старта на полагане се консултирайте с нас. Така ще можем да изготвим индивидуален проект за оптимална фасадна система.  Ще преценим и изготвим система за външна изолация с качествени материали на добри цени за топлоизолация, съобразени с вас – Клиента!