0888 877 322     0896 856 083

Цялостно саниране на сгради

Строително ремонтните процеси, с които постигаме цялостно саниране на къщи и сгради включва в себе си комплекс от строителни решения обхващащи сградата от нейния покрив и фасадна обвивка до всички инсталации и прозоречни системи. С иновативните технологии получаваме отлични резултати със сравнително не много високи инвестиции в саниране на сгради. Във всяко саниране на сграда е изключително важно да се отделят средства и мисъл за една разумна инвестиция във фасадата, покрива, както  и всички архитектурни елементи, от които се губи топлина през зимата.

Една система за саниране на сграда е проектирана с интегрирани материали, които да се допълват и образуват здрава, красива и ефективна фасада, която изпълнява няколко важни функции:
отлична топлоизолация
-защитна функция от различните метеорологични условия
-естетична функция

Кога е дошло време да предприемете саниране на сграда?

-Конструктивното състояние на фасадата лошо, с напукана или липсваща мазилка.
-По сградата има предпоставка за опасни падащи участъци – мазилки, балкони и др.
-Плащате прекалено високи сметки за отопление и климатизация, а реално не усещате топлината за която плащате – тогава имате големи топлинни загуби.
-Имате проблеми с теч или влага в помещенията от сградата.
-Имате проблем с появата на плесен и мухъл.
-Решили сте да обновите дома си и да повишите неговата цена.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ако вече сте решени да инвестирате в саниране на сгради, съветваме ви да прецените няколко важни фактора:

Не жалете средства за дебелината на изолационния материал, неговия производител и състав – стиропор, неопор, каменна вата   и т.н. Това е само една трета от разхода за цялата система за саниране на сгради. При всички случаи ще платите за останалите консумативи, материали, разходи по скеле, ако има такова, както и цената за труд. А точно тази една трета от цената на топлоизолационната система, именно изолационния материал, ще ви топли през зимата.

За разлика от саниране на апартаменти, при цялостното саниране на сгради вие ще се възползвате на 100% от ефекта и ползите на новото обновление с иновационните решения на нашето време – интегрираните топлоизолационни системи.

Не търсете най-ниската за саниране на сграда предлагана ви от мними фирми и неуки майстори. Много често евтиното излиза не само скъпо, а и дори двойно. Влагайте средствата си разумно.

Ние от Алпсофия ЕООД ще ви предложим целият комплекс от строителни фасадни услуги за саниране на сгради на изключително разумни и реални цени.

Ориентировъчна цена за саниране на сграда виж в цени за топлоизолация.