0888 877 322     0896 856 083

Изолации на сгради и апартаменти от Алпсофия ЕООД

Изключително много са материалите за фасадно саниране, а фирмите изпълнители са още повече.  Ако търсите коректен партнъор и изпълнител, с който няма имате редовните проблеми и главоболия от неуки майстори и самозванци, то вие сте на точното място – сайтът за външна топлоизолация на фирма Алпсофия ЕООД.  Може да се запознаете с топлоизолационните системи, предлагани от нас. Всички цени за топлоизолация, които са предложени са преизчислени с специална отстъпка за пролетния сезон, а точно пролетта е периодът на по-ниските цени за саниранеи екстериорни ремонти. Ще имате нова визия на екстериорната част от дома си, а ефектът от изпълнената топлоизолация ще стартира веднага.

Според специалистите ни, изчислено е че стандартната външна изолация се изплаща между  четири и шест години, в зависимост от това какъв изолационен материал сте предпочели и каква е дебелината му. Все пак точно в сантиметрите е разковничето. Колкото повече, толкова по-голям ще е изолационния ефект. Все пак изолационния материал е това, което ще ви пази от студа през зимата и топлото през лятото. А топлоизолационния материал е само една пета от цената на изолацията. При всички положения ще трябва да платите за всички останали компоненти от системата като лепило, шпакловка, стъклофибърна армираща мрежа, грунд, мазилка, както и допълнителните разходи като скеле например. Ако обекта се изпълнява от алпинисти тогава нямате този разход. Обърнете внимание на материалите от етап изолационен материал до крайното покритие. Това са компонентите, които ще ви пазят от лошите метеорологични условия.

PENTACON DIGITAL CAMERA

Фасадната изолация трябва да се монтира от вън на сградата. Погрешно е твърдението, че със система за външна топлоизолация, която се изпълнява от вътре в сградата се предлага същия добър ефект. Точно обратното. Температурната граница на сгряване на въздуха във въздушната междина е прекалено рязка и се получава огромна предпоставка (около 99%) за развитието на плесени, мухъл и други неприятни “зеленилки” по вътрешните ви стени. За вътрешно изолиране проектант-конструктурите са измислили ефективно решение. Изпълнява се монтаж на предстенна обшивка от гипсокартон и в пространството между стената и гипсокартона се закрепва минерална вата.

Не забравяйте – доверете се на специалистите, лидерите в бранша фасадното оформление и саниране на сгради – Алпсофия ЕООД! Само тогава ще получите реалната икономия на пари и удовлетворение от новия си по-красив и по-уютен дом.
Само сега, ще получите всичко това доста по-изгодно (виж в саниране цени).

geomilevvv