0888 877 322     0896 856 083

Саниране на къща

В сегашния момент на напрегнати икономически времена, отоплението на сградния фонд се превръща в основен разход за сградите и частните къщи. Реалистичен модел за икономия на този сериозен разход са иновативните системи за саниране на къща. Те се различават от системите използвани при частичното изолиране на апартаменти и панелки поради по-високия клас  материали  (съпоставяме общия случай). Разликата е във факта, че при саниране на апартамент, в 80% от случаите се използват мазилки на циментова основа за крайно покритие (което е нисък клас мазилка), както и нисък клас стиропор, който често не е предвиден да се полага върху фасада поради ниската си плътност. Факт е че при частичното саниране на апартамент не се инвестират средства за висок клас материали, а се търси някакъв изолационен ефект и същевременното решаване на конструктивните проблеми от етажа – течове от фуги, проблеми с влага и т.н.

За саниране на сгради, къщи най-често се използват интегрирани топлоизолационни системи. Опитът ни показва, че по-големите инвестиции са в новите сгради и в частните къщи, в цялостното саниране на къща, защото там може да се получи реалният и пълен ефект. При новите сгради е задължително изолирането на фасадите още по време на строителните дейности, докато в частните къщи, които веча са построени нещата са в заварено положение. А точно те са една огромна част от сградния фонд в България като повечето са с крайно занижена енергийна ефективност. Ако ви предстои саниране на къща, съветваме ви да инвестирате, колкото можете повече в дебелината на изолационния материал, в по-качествена мазилка, дори и в някоя от сертифицираните системи които предлагаме. При саниране на къща може да си позволите свобода на дизайна и новата екстериорна част, нещо което при частичното саниране на апартамент го няма – тогава ще трябва да се съобразите с цвета на съседната изолация, нейната дебелината и т.н.

sanirane_kashta_g
Предлагаме ви да си изберете някоя от системите за саниране на къща, сгради и апартаменти, които предлагаме:
1. Топлоизолация в системи от Алпсофия ЕООД – предложили сме 3 оптимални варианта за саниране на къща, които са масово използвани.
2.Интегрирани топлоизолационни системи Баумит –  описали сме 4 системи, предлагани от водещ производител на топлоизолационни продукти Baumit (виж цени).
3.Системи за топлоизолация от Weber – описали сме 4 системи, предлагани от водещ производител на топлоизолационни продукти   Weber (цени).

Реалната цена за саниране на къща е сравнително по-висока от цената при частичната топлоизолация, поради:
-По-високите изисквания към крайният продукт.
-По-високият клас вложени материали.
-Монтажа и демонтажа на фасадно скеле.
-Възможността за гаранция на услугата от 10 до 15 години!

Само с цялостно саниране на къща може да се възползвате от всички плюсове, които този енергоспестяващ модел предлага. Инвестирайте разумнно!