0888 877 322     0896 856 083

Саниране цени. Какви са реалните цени за саниране?

Бихте ли рискували с прекалено ниски цени? А изолация за НЕРЕАЛНИТЕ 24 лева на квадрат? Бихте ли обрекли инвестициите си с нулева възвръщаемост?

Наблягаме на темата поради нелоялната конкурентност на повечето фирми, където ще попаднете на рекламите с нереално ниски цени за саниране граничещи с безумието на новаците в бранша, тъй наречените „професионални фирми“. Реалността е че за да си професионалист, трябва да си утвърден на пазара. Да имаш огромно портфолио от качествено изпълнени обекти. Да разполагаш с кадърни монтажници и инжинерен управленски състав с богат опит в строителния бранш и фасадните работи. И разбира се трябва да има честна между фирмена конкурентност. Факторът който ако го имаше в България, нямаше да четете тази статия.

Съветваме ви:

Инвестирайте разумно в частично или цялостно саниране на апартамент, къща или сграда . Не търсете прекалено ниски цени. Не се доверявайте на неуки майстори и неутвърдили се фирми. Задължително вижте няколко обекта на въпросния изпълнител, както в завършен вид, така и в процес на работа. Така ще прецените за реалното ниво относно качеството на монтаж, както и производителите на вложените материали. Наблягаме на този абзац поради зачестилите реклами за прекалено ниски цени, които лично според нас са НЕРЕАЛНИ. При една цена от около 24-26 лв/м2 не може да си представите за каква икономия и за какво ниско качество става въпрос!!! Най-ниската цена на материали обединени в добра система за външна топлоизолация е около 15 лв/м2, а трудът на един квалифициран майстор работещ на скеле или алпинист монтажник е около 15лв/м2 лв/м2.  Включете транспортните разходи, разходите за скеле при саниране на къща, осигуровките на работниците, застраховките на работниците, минимална печалба за фирмата… Сумирайте ги и преценете, че минималната реална цена за едно частично саниране със сигурност е много над 24лв/м2. Преценете дали икономията от 4 или дори 7 лв/м2 ще ви топли през зимата.

Най-важното по темата отностно цените за саниране – както се казва:

Горчивината от лошото качество остава дълго, дълго след като сладостта от ниската цена е свършила!

Ние от фирма Алпсофия ЕООД,  имаме над 45 хиляди квадратни метра качествено положена топлоизолация в София, София област, Пловдив, Пловдивска област, Варна, Бургас, Плевен, Русе и др. Разполагаме с професионални монтажници разделени в отделни специализирани бригади. Предлагаме напълно разумни и реални оферти –саниране цени .

Гарантираме за спазването на всички необходими технологични процеси съпътстващи качественото изпълнение > виж Технология изолация.
Изпълняваме системи за топлоизолация на Баумит, Вебер, Ангро, Марисан, предлагани с 5, 10 и 15 годишна гаранция!

sanirane_ceni_f