0888 877 322     0896 856 083

Отстъпки и цена за саниране на сгради през 2016 година!

Повишаването на енергийната ефективност и модернизацията на сградите са основните мерки, които ще сведът до минимум разхода на все по-скъпата енергия. Но високото качество при саниране на сгради означава една сериозна първоначална инвестиция, която съвсем скоро ще доведе до сериозно намаляване на сметките за отопление и охлаждане. В момент, когато цените на енергията постоянно се покачват, саниране на сграда може да бъде основния начин, чрез който да спестявате. От икономическа гледна точка външната изолация на една сграда е много ефективна инвестиция, придаваща и по-привлекателен, красив и нов вид на вашия дом.

Ако вече сте решени да инвестирате в саниране на вашата сграда, може да се възползвате от нашите целогодишни отстъпи. Ако заявите изолирането на многоетажна сграда през 2016 година ще получите 10% отстъпка от нашите цени за топлоизолация .

Вече се предлагат все повече материали вложени в системи за саниране на сгради с много добри цени. Масово използвани са стиропор и неопор. Преди няколко години саниране на къщи се  изпълняваше със стиропор. След това на пазара се появи неопорът, който направи сензация сред търсенето на потребителите. Първоначално неопор беше само внос (т.нар. „гръцки” – масово внасян), след това и родните проиводители подобриха заводите си и започнаха сериозно производство. Сега неопор се изработва от много компании, най-големите от които са Аустротерм, Вебер, Баумит. По-рядко се изпълняват топлоизолации с каменна вата най-вече поради значително по-високата цена на материалите.

tulipppa
Ние предлагаме личен подход към клиентите си като изготвяме препоръки и решения в избора на правилен материал, в зависимост от вида и състоянието на сградата, както и от бюджета с който разполагате. За целта ще използваме вашата идея за изолационен материал като вид, плътност и производител като ще го интегрираме с най-подходящите и допълващи го материали от системата за саниране на сгради. След избора на оптималната за вас топлоизолация остава да изберете вида и комбинацията на цветовете. Те подчертават пейзаж, стимулират въображението, добавят блясък в сграда и затвърждават собствената индивидуалност на инвеститора.

При нас може да получите ценово ефективно решение за саниране на цялата сграда, а при по-голяма поръчана площ през 2016 година ще може да използвате и предлаганата от нас отстъпка от 10%.

Виж още по темата саниране цени !