0888 877 322     0896 856 083

Реклама на сгради

Безплатна топлоизолация срещу фасадна реклама

Безплатна топлоизолация срещу монтаж на външна реклама върху сгради и фасади с атрактивно изложение!
Ако жилището ви и/или отделни фасади се намират на атрактивно място, само срещу предоставянето на площ външна реклама може да получите безплатна топлоизолация. Актуални площи за външна реклама са обекти намиращи в центъра, до пазари, големи търговски центрове, както и такива с атрактивно разположение. Част от основните фактори за „работеща“ външна реклама на големи площи са:
– директна видимост от превозните средства към бъдещата външна реклама
– директна видимост от пешеходците към бъдещата външна реклама
– пред конкретната фасадна външна реклама не трябва да има фактори намаляващи видимостта й. Такива са големи дървета, съседни засенчващи сгради и т.н.
– наличието на голям, ежедневен човекопоток към фасадната външна реклама

bushmils_sslaveikov_mesh
Актуални обекти са не само цели сгради, а и отделни фасади- калкани с добра видимост.
За изпълнението на ремонта по фасадата/сградата ще бъде монтирано строително скеле, на което ще поставим рекламна предпазна мрежа. Ако обектът не позволява вдигането на скеле поради изнесени козирки в основата, съседни сгради и т.н., рекламата ще бъде монтирана на рекламна конструкция проектирана за конкретния случай. Изпълнението на ремонта, както и монтажа на конкретната външна реклама, при наличието на затрудняващи достъпа фактори, ще бъде от алпинисти. При нормални условия целият строително-ремонтен и монтажен процес протича от скеле.

Предлагаме комплексни решения:
– Изготвяне на индивидуалния проект за гарантирано „работеща“ външна реклама.
– Проектиране и печат на дадената външна реклама.
– Изграждане на скелетна конструкция.
– Монтаж на предпазна декоративна рекламна мрежа.

Престоят на фасадната външна реклама се определя строго индивидуално за всеки обект. За определяне на подробни условия по услугата се свържете с нас!

llavaca

Монтаж на конструкции. Монтажна външна реклама. Височинни монтажи от алпинисти.

Разполагаме с професионални монтажници, специализирани в областта на височинните монтажи, строително-монтажните работи със скеле, работите по алпийски способ и монтажа на външна реклама. Предлагаме качествено изпълнение в срок на всякакви труднодостъпни места. Изпълняваме:сложни конструкции по покриви и фасади; цялостно „обличане“ на сгради с фасадни реклами с цел последващ ремонт на сградата; обезопасяване на опасни сгради и постройки с предпазни мрежи; укрепване на опасни свлачища; рязане на дървета; отстраняване на стари и опасни мазилки и повредени участъци по фасади; демонтаж на конструкции за външна реклама; проектиране на външна реклама; окабеляване на светеща външна реклама; монтаж на всякакъв тип съоръжения от сферата външна реклама!

vv_l
PENTACON DIGITAL CAMERA

Брандиране на сгради и остъклени фасади

Брандиране на сгради е един от най-ефективните методи за широко разпространение на външната реклама, стоката, услугата или марката, която предлагате. Все по-модерен начин за външна реклама е брандиране на сгради и остъклени фасади. Информацията за рекламирания продукт се предава по уникален начин, а сградата се превъръща в конкретен продукт външна реклама. Инвестициите са минимални, а в повечето случаи дори еднократни. Евентуалната подмяна на рекламата е лесна. Разполагаме с квалифирани алпинисти, ножични вишки, както и модулни скелета за качествена поддръжка и абонаментна подмяна на рекламата. В модерни офис помещения се превръщат остъклените сгради и фасади. За да получите уникална външна реклама предлагаме печат и облепване с перфо фолио. Това е продукт, предлагащ неповторим рекламен ефект, който намалява директното слънцегреене с около 25-30%. При правилно проектиране и съобразяване на количеството ежедневен човекопоток, ефекта от външна реклама върху сгради и фасади със винилна мрежа или перфофолио, е много по-голям от цената брандирането… а хората, които ще научат за вас ще станат много повече!